Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА BIOCANNA ЗА КОРЕН Canna BIO Rhizotonic 250ml - стимулатор за корен

Canna BIO Rhizotonic 250ml - стимулатор за корен

Цена: 1,000.00ден
 • Код:
  694
 • Тежина:
  0.350 кг

BioRhizotonic е стимулатор за корен, дел од серијата на  BioCanna, и е 100% органски производ.

 

Таа содржи целосен опсег на витамини, вклучувајќи витамини B1 и B2. BioRhizotonic стимулирот помага при развитокот на кореновите врвчиња и влакна, а пак резултатите се поздрави растенија со зголемена издржливост поотпорни на болести и паразити, а со самото тоа и поголеми растенија. Еден моќен коренов систем кои гарантира дека вашите растенија можат да абсорбират повеќе хранливи материи, да растат по брзо. BioRhizotonic е идеално средство за растенија во стрес.

 

Користете го за нови растенија резници, за време на циклусот на вегетација и при повторно засадување. Подобрениот коренов систем регенерира и го зајакнува секое растение што не е здраво.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:

 

Растворете 20-40мл/10Л вода (1:500; 1:250)

 

 Расклатете добро пред употреба!