Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА BIOCANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Canna BIO Vega 1L - органско ѓубриво за растење

Canna BIO Vega 1L - органско ѓубриво за растење

Цена: 1,030.00ден
 • Код:
  692
 • Тежина:
  1.400 кг

Bio Vega е органско ѓубриво, дел од серијата BioCanna за употреба за време на вегетативната  етапа.

 

Разработен за почвено одгледување, тој е богат на силно апсорбирачкиот бетаин азот, кој се ослободува во зависност од потребите на вашите растенија. Биоактивните материи во Bio Vega стимулираат развој на коренот и формирањето на засилен раст, подготвувајќи ги вашите растенија за оптимален старт на нивниот период на  цветање.

 

Bio Vega е на зеленчукова основа, 100% органски и со OMRI сертификат!

 

 Bio Vega  го подобрува квалитетот на почвата и биоразновидноста, ја стимулира микрофлората околу корените на растенијата.Тоа ја збогатува почвената средина, помага на растенијата полесно да апсорбираат вода и хранливи матѕерии. Настанува сложен екосистем во врска со микроорганизми родени во почвата, за да  помогне во заштитата на корените.

 

Bio Vega го содржи точниот минерален состав и оргаски состојки, за да потпомогнат за стимулирање на метаболизмот на вашите растенија и зголемување на нив ната отпорност на болести, штетни бактерии, патогени микроорганизми и габички.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 
Начин на употреба:
 
 
Користете 8 мл во еден галон (3-4 литра) вода (со сооднос 1:500 ) 
 
 
Нанесете од растворот 1 до 3 во неделата, во зависиност од размерот на саксијата или медиумот во кој што одгледувате, големина на растенијата, нивото на влага и плодородна земја-почва .
 
Користете го овој раствор во рамки на 24 часа.