Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ Nanolux e-ballast HPS/MH 600W - електронски баласт за HPS и MH лампи

Nanolux e-ballast HPS/MH 600W - електронски баласт за HPS и MH лампи

Цена: 11,000.00ден
 • Код:
  688
 • Тежина:
  1.200 кг

Револуционерниот Nanolux електронски баласт докажува, дека добрите нешта доаѓаат во мали паковања!

Nanolux ги користи најмодерните технологии за проектирање, за да создаде баласт со 1 /2 од големината на традиционалните електронски баласти и 1/4 од нивната тежина. Nanolux работи со HPS и MH лампи, и вклучува функција за случаен старт, која дава можност од 0-15 секунден прозорец на секој пригушувач, да ја запали лампата. Тоа дава можност за пониска првична моќност при користење на мноштво пригушувачи и ги елиминира пиковите на моќност.

 

Како дополнување, Nanolux се програмирани со функции "soft start" и "soft dim", кои помогаат на продолжувањето на "животот" на сијалицата. Работат на 100 - 265 волти и користат систем за LED прикажување. Овој показател дозволува на корисникот лесно да дијагностицира такви проблеми како: штета на вентилаторот, висок или низок напон, куса или отворена заштита на веригата, и топлинско претоварување. Вклучува: претходно кабелиран корпус; стеги за монтирање на ѕид; 120V кабел напојување.

 

Спецификации:

- Влезен напон: 100V-265V;
- Фактор на моќността - >0.99;
- THD: помалку од 10%;
- Работна температура: -30 ° C ~ 50 ° C / -22 ° F ~ 122 ° F;
- Честота на влезот: 50Hz/60Hz;
- Честота на излезот: ≥ 30KHz;
- Автоматски прекинувач: 15A; 

 

 

 

 

Баластите го регулираат напонот што се доставува до избраната сијалица и ја вклучуваат создавајќи висок напон откако ќе се прекине почетната струја. Тие се поделени на електромагнетни и електронски баласти. Разликата е во тоа што електронскиот баласт не бара стартер, полесен е и помалку загрева. Друга предност е тоа што е потивок и го зголемува животниот век на сијалицата за 30%-50%

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 3 години од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Најпродавани

Нашите водечки брендови