Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ Brimex Hand-clean 250 ml - гел-дезинфекција за раце

Brimex Hand-clean 250 ml - гел-дезинфекција за раце

Цена: 860.00ден
 • Код:
  685
 • Тежина:
  0.350 кг

Brimex Hand Clean е многу корисен производ, бидејќи ако ги чистите рацете, особено во затворен систем за одгледување, е критично за заштита на растенијата од инвазија на штетници од надворешната средина што ги носат вашите раце

 

Претставува мек, прочистувачки гел кој се грижи за кожата. Brimex Hand-Clean може да се нанесува на рацете и нозете, ги отстранува мирисите и ги растворува смолестите материи, обезбедува заштита од бактерии и не содржи никакви дополнителни ароми.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови