Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЗБОГАТУВАЧИ СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И КОРЕНОВ СИСТЕМ No Mercy Supply Grow Sensation 1L - стимулатор на растење

No Mercy Supply Grow Sensation 1L - стимулатор на растење

Цена: 3,800.00ден
  • Код:
    681
  • Тежина:
    1.300 кг

Го осигурува експлозивното нарастување на културите за време на вегетативниот период на раст.

 

Неговиот состав ги обезбедува сите елементи, така да растението може да расте слободно, oд моментот во кој ќе поникнат доволно листови и се создадени услови за фотосинтеза. Тоа му дава на вашето растение много добар старт, за да биде изградена една одлична база за чудесен плод.Grow Sensation е многу погоден за употреба при методи за одгледување на култури, во кои вегетативниот период е скратен. За култури со подолг вегетативен период Grow Sensation ќе осигура исто толку добри резултати. 

 

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на користење: Користете Grow Sensation во сооднос 1:2000, 50 ml до 100 литри. После додавањето на Grow Sensation, регулирајте ЕC до саканото ниво со базно ѓубриво. Потоа корегирајте рН до оптималната вредност за културата. Кога ќе започне цветањето и образувањето на плодови, запрете да користите Grow Sensation.

При хидропони системи, содржината на системот треба да биде обновена. Користењето на Grow Sensation за време на образувањето на цветовите и плодовите не е препорачливо! Препорачливо е после искористувањето на Grow Sensation, да се користи производот Bloom Sensation. На тој начин условите за самото растение ќе бидат оптимални за постигнување на одличен резултат.

Најпродавани

Нашите водечки брендови