КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА BIO NOVA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Soil SuperMix 5L - био-минерално ѓубриво за растење и цветање

Soil SuperMix 5L - био-минерално ѓубриво за растење и цветање

Цена: 4,530.00ден
 • Код:
  679
 • Тежина:
  5.500 кг

Производ со 100% органско потекло, со основни елементи, нужни како за периодот на растење, така и за цветање, а нивната комбинација во еден производ, ја прави неговата примена многу полесна. 

 


Soil-SuperMix е еднокомпонентно минерално-органско ѓубриво на основа на Hydro-SuperMix и е специјално погоден за системи со почви. Хранливите материи за одгледување и цветање и A / B се комбинираат во рамките на еден производ, што го прави одгледуавњето многу лесно.

 

Ова ѓубриво се состои од:

 • Макро елементи како NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca

 • Mg и Si

 • Хелатирани микроелементи како Fe, Mn, Zn, B

 • Cu и Mo

 

Ова ѓубриво се апсорбира директно и е со доволно ниско ЕС. Освен тоа органските компоненти работат како добар буфер!  SuperMix ја подобрува оптималната состојба на почвата, активно го стимулира развојот на коренот. Бидејќи Soil SuperMix е делумно органски органичен, ова ѓубриво не може да се примени во drip или ebb-flow система (органските материи содржат голем број крупни честици).

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Soil SuperMix 5L - био-минерално ѓубриво за растење и цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 2-4 пати седмично, 2,8-3,5ml/1L вода. Бројот зависи од гоелмината на растението, видот и од климатските услови.

Нови продукти

Нашите водечки брендови