Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

pop - Vapor vp-350#

Цена: 3,800.00ден
 • Код:
  668
Потрошено е, го нема во моментот

Ви претставуваме лесен и компактен испарувач во ретро стил

 

Лесен за употреба и конфигурирање, благодарение на својот дигитален LCD дисплеј, кој дозволува на корисникот подесување на саканата температура. Вклучени се сите неопходи делови и некои резервни метал Filer екрани, стапчиња за чистење и целосно илустрирани инструкции.

 

 • 40вата керамичен греач & Blue LCD дисплеј
 •  Glass Herb комплет
 • 500mm Silicon црево  
 •  резервни стапчиња
 •  3x Ø 25 mm Fine Metal екрани
 • инструкции: на англиски јазик
 • Напон: 220-240V / 50-60 Hertz
 • направено во: EU
 • 2 Pin Plug & Cable