Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОДАРОЦИ ВАПОРАИЗЕРИ Vaporfection viVape2 Vaporizer

Vaporfection viVape2 Vaporizer

Цена: 24,905.00ден
 • Код:
  664
 • Тежина:
  0.700 кг
Потрошено е, го нема во моментот

Иновативен во секој поглед, viVape Vaporizer е испарувач од последна генерација

 

Уредот располага со целосно обоен сензорски дисплеј, кој го прави исклучително лесен и пријатен за употреба, колку секој смартфон.

 

Производите на Vaporfection станале популарни со исклучително квалитените керамички греачи, кои ја достигнуваат температурата моментално, ја одржуваат и прецизно е контролирана од процесорот.

 

Видео инструкции (Англиски)

Најпродавани

Нашите водечки брендови