Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПРОМО КОМПЛЕТИ "HY LEVEL" - комплет за одгледување растенија на затворено

"HY LEVEL" - комплет за одгледување растенија на затворено

Цена: 33,760.00ден
 • Код:
  660
 • Тежина:
  12.000 кг

Промотивен комплет кој содржи се што ви е потребно за да создадете совршено функционален гроу систем!

 

Комплетот содржи:

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.