Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ОСНОВНИ ЃУБРИВА House & Garden Starting Kit Soil - стартер пакет за почвено-земјено одгледување

House & Garden Starting Kit Soil - стартер пакет за почвено-земјено одгледување

Цена: 8,650.00ден
 • Код:
  659
 • Тежина:
  4.000 кг

Една прекрасна селекција од продукти на HOUSE&GARDEN,содржи сè што е потребно за одгледување на здрави и силни растенија и богат принос.

 

Комплетот содржи:

 

1-COMPONENT SOIL 1L

TOP BOOSTER 0.5L

MULTIENZYM 0.5L

BUD - XL 0.5L

MAGIC GREEN 250ml

 

DRIP CLEAN 250ml

ROOTS EXCELURATOR 250ml

Две парчиња од SHOOTING POWDER 

Со купување на овој промотивен комплет-пакет, ќе заштедите на трошоците за сите поединечни производи и ќе ги снабдите вашите растенија со квалитетна исхрана на се што им треба во текот на целиот животен циклус.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.