Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ЃУБРИВА CANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА CANNA Grow Box - старт пакет за почвено одгледување

CANNA Grow Box - старт пакет за почвено одгледување

Цена: 2,840.00ден
 • Код:
  656
 • Тежина:
  2.000 кг

Комплетот на CANNA за почва содржи:

 • дупла саксија (внатрешна и надворешна)
 • почвен субстрат (2л) CANNA Terra Professional
 • Terra Vega 100ml
 • Terra Flores 100ml
 • семиња од селектирана сорта саксиени домати + Jiffy за лесно вкоренување
 • Упатство за правилна употреба

 

CANNA Grow Box Terra им обезбедува на растенијата потполн комплекс од основни хранливи материи, како и сите микро и макро елементи, обезбедувајќи ја секоја една фаза на развојот на растението.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови