КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА HY-PRO ОСНОВНИ ЃУБРИВА HY-PRO Starterpack Terra - старт пакет за почвено одгледување

HY-PRO Starterpack Terra - старт пакет за почвено одгледување

Цена: 105.00ден
  • Код:
    655
  • Тежина:
    4.000 кг

HY-PRO Starterpack Terra им обезбедува на растенијата целосен комплекс од основни хранливи материи, како и сите микро и макро елементи, обезбедувајќи ја секоја една фаза на развојот на растението.

 

Starterpack Terra ги содржи сите најважни нешта, за да добиете добар резултат.


• Rootsimulator
• Spraymix
• Terra
• PH -

Rootsimulator: Коренов стимулатор

Spraymix: За животност

Terra: Основно ѓубриво

PH - : За регулирање на нивото на PH

 

Овие комплети исто содржат таблица, пиенкало и тефтерче.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти