Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ КАБЛИ Комплет кабли од 220V за систем за осветлување

Комплет кабли од 220V за систем за осветлување

Цена: 340.00ден
 • Код:
  650
 • Тежина:
  0.500 кг

Два кабли, секој со дебелина 2 х 0,75мм

 

 • 2м со приклучок за приклучување во мрежата

 • 2.5m за поврзување на лампата

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови