Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

HOUSE & GARDEN MgO 8% 1L - магнезиум

Цена: 860.00ден
 • Код:
  646
 • Тежина:
  1.000 кг

MgO 8% дава на растенијата свеж, зелен изглед

 

 Во голема мера ја олеснува изградбата на хлорофилот и игра клучна улога во фотосинтезата. Недостатокот на магнезиум ќе предизвика пожолтување на листовите (додека вените ќе останат зелени), предизвикувајќи предвремено паѓање на лисјата, низок принос.

 

Соединенија: магнезиум оксид (MgO) - 9% азот (N) 6% (како нитратен азот NO3)

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација на 8% MgO Магнезиум:

 

0,5 ml / L

 

Аплицирајте MgO 8% за време на целиот циклус на раст.