Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 400W "SYLVANIA TUBE" 400W" - комплет осветлување за оранжерија

"SYLVANIA TUBE" 400W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 9,580.00ден
 • Код:
  641
 • Тежина:
  8.400 кг

Комплетот "SYLVANIA TUBE" 400W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Solux 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи
- Cooltube Ф150мм култуб сo рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица
- Sylvania Grolux 400W  натриумова сијалица за раст и цветање

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.