Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА CANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА CANNA Terra Vega 5L - минерално ѓубриво за растење

CANNA Terra Vega 5L - минерално ѓубриво за растење

Цена: 2,770.00ден
 • Код:
  638
 • Тежина:
  6.000 кг

CANNA Terra Vega е производ специјално разработен за вегетативната фаза.

 

Се употребува при одгледување како во саксии така и при надворешно сеење. Одгледувањето во почва, има своите предности - по непретенциозниот карактер на срединаата, каде малите отстапувања или предозирање со ѓубрива, немаат толку сериозни последици врз растенијата, но пак недостатокот се состои во тоа, што различните видови почва различно ги задржуваат различните видови хранливи материи, поради што најсоодветната доза тешко може да биде определена.

 

Препаратот CANNA TERRA е разработен специјално, за да ги реши овие проблеми и со тоа да постигне добри резултати при секој вид почва. Освен тоа гарантира целосна апсорпција на водата и хранливите материи од почетокот на одгледувањето. Богат е со азотни соединенија, микроелементи и  железни хелати.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

За период на растење при почвено одгледување:

 • Расклатете го шишето добро пред употреба
 • Се користи 50мл/10л (1:200)
 • ЕС во вода од чешма варира меѓу 0.9-1.6
 • Препорачливо рН меѓу 5.8-6.2
 • За 200 L хранлив раствор
 • N-P-K вредност: 3-1-4
Да се чува добро затворен на темно и ледно место!
Да се држи далеку од деца!