Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Tornado 2500m3/h - излезен / влезен вентилатор

Цена: 22,380.00ден
 • Код:
  634
 • Тежина:
  11.000 кг

Звучно изолиран центрифугален вентилатор во шпертплочен корпус

Моќен и исклучително тивок поради својот MDF акустичен корпус. Моторот е на познатиот бренд Torin-Sifan, кои се добро познати со нивниот квалитет и сигурност. Материјалот на корпусот е од шперплоча, која осигурува идеална внатрешна изолација. Гарантирани ниски нивоа на шум и висока ефективност, истовремено со капацитет да придвижува голем обем на воздухот. Се доставува со прирабници за влез и излез, куки и гумички за закачување.

 

- прирабници: 250mm или 315mm

- димензии: 52х52х52cm

- проток: 2500m3/h

- моќност: 245W 2,5A

 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 20кв.м.

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.