Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Shiny - рефлектор сијалица 250W-1000W

Shiny - рефлектор сијалица 250W-1000W

Цена: 1,020.00ден
 • Код:
  629
 • Тежина:
  0.800 кг

Рефлектор од фино полиран алуминиум, со керамичка фасонка Е40

 

Овој рефлектор одговара со сите сијалици до 1000W. Компитабилен со повеќето баласти.

- Големина: 50x50x16 см 

- Производител: CIS

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.