Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ HESI Boost 2.5L - стимулатор за цветање

HESI Boost 2.5L - стимулатор за цветање

Цена: 1,970.00ден
 • Код:
  623
 • Тежина:
  3.000 кг

Моќен стимулатор (бустер) за цветање

 

Hesi Boost е многу ефективен цветен стимулатор кој го стимулира растот на цветовите и го скратува времето за жетва. Тоа го зајакнува цветовите, ја зголемува содржината на шеќер во овошјето и ја подобрува состојбата на целото растение и помага за поголем принос и квалитет на културата.

 

Погоден за хидропоника и за одгледување во почва-земја.

 

- За целото растение: HESI Boost ја убрзува растот и разгранетоста  на растот и цветањето, образувајки повеќе разгранетост и густина
- Тоа дава добра основа за силни и стабилни цветови.
- Во цветањето: HESI Boostо поттикнува развојот на пупки и ги прави нечувствителни на околните временски, атмосферски услови
- Го забрзува растот на цвеќето и ги стимулира поголемите цветови
- Стабилноста на цвеќето е значително подобрена и животниот век се зголемува.
- HESI Boost може да се примени со водата што ја наводнувате или спреј за лиснато прскање.
 
 
Содржи овошни екстракти, овошни ензими и овошни шеќери, минерали - фосфор, калиум, магнезиум, калциум, железо и микроелементи од природно потекло.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

При поливање: 20 мл на 10 л вода

При прскања: 1-2 мл на 1 литар вода

Начин на користење:

- Добро протресете пред да го користите
- Да се стимулира цветњето: користете го веднаш на почетокот на фазата на цветање
- За фазата на цветање: ставајте нај многу 1-2 пати седмично
- За бавно растечки растенија: примена еднаш или двапати месечно е доволна
- За јадливи плодови: минимум 1-2 седмици период на чекање
- Еден литар е доволен за минимум 500 литра готов за користење, хранлив раствор.
- За одгледување на отворено, можете да користите 4 литри на 10 декари

Најпродавани

Нашите водечки брендови