Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПРОМО КОМПЛЕТИ Комплет за сушење "Hobbie"

Комплет за сушење "Hobbie"

Цена: 18,390.00ден
 • Код:
  613
 • Тежина:
  5.000 кг

Потполно опремен комплет, одговара за сушење на поголеми приноси.

 

Со негова помош, ќе постигнете брзо и ефективно сушење, кое е од исклучителна важност!

Комплетот Hobbie се состои од:

Видео инструкции на пример за поврзување на елементите на вентилациониот систем можете да го разгледате во секцијата со слики

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.