Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ CULTIBOX Mylar hobby tent - GT 2013 Pro 195/195/205 cm - гроубокс за одгледување на растенија

Mylar hobby tent - GT 2013 Pro 195/195/205 cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 31,500.00ден
 • Код:
  609
 • Тежина:
  24.000 кг

Бокс за внатрешно одгледување на растенија со димензии 195/195/205 см

 

Изработен од 100% Водоотпорен и светло-изолациски материјал. Има дополнителни подни покривки.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.