Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ФОЛИИ Метар Двострана бела фолија

Метар Двострана бела фолија

Цена: 155.00ден
 • Код:
  608
 • Тежина:
  0.100 кг

Двострана бела рефлектирачка фолија.

Се состои од 3 слоја (бел-светлоизолирачки-бел) и нуди 100% светлоизолација.

ширина - 200 см

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста. Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.