Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ VAPORTEK Vaportek Smell - away 7x10g - ароматизер за јаки миризби

Vaportek Smell - away 7x10g - ароматизер за јаки миризби

Цена: 1,380.00ден
 • Код:
  595
 • Тежина:
  0.200 кг

Патентираната, активна супстанца Neutrox Gamma е комбинација од 52 природни етерични масла кои го неутрализираат секој несакан мирис.

 

Содржи 7 неутрализирачки ароматични блокови.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.