Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

TA GrowStream 120 - Аеропонски систем

Цена: 128,840.00ден
 • Код:
  580
 • Тежина:
  111.000 кг

 

TA GrowStream 120 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

Садовите за цвеќе TA GrowStream 120 е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:

Благодарение на својата издолжена форма,  може да се постави на балкон или праг на прозорец кој има длабок резервоар, е посоодветен за стаклена градина.

 Капацитет на растенијата: 120 постројки (6.695 м2)

 L = 325 - Ш = 209 - Н = 57 см

 Капацитет на резервоар: 400Л

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.