Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

TA GrowStream 80 - Аеропонски систем

Цена: 82,830.00ден
 • Код:
  579
 • Тежина:
  228.000 кг

 

TA GrowStream 80 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

Садовите за цвеќе GrowStream 80 се модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:
Благодарение на својата издолжена форма, AF14 може да се постави на балкон или праг на прозорец, додека AF60, кој има длабок резервоар, е посоодветен за стаклена градина. Сериите AF28 и AF „B“ се пониски саксии за цвеќе (32 см во висина) и се совршени за области со ниски тавани, како што се тунели или покриени градини.

 Димензии: 325 x 100 x 56 см
 Капацитет на растението: 60 парчиња
 Ефективен капацитет на резервоарот: 240 л

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.