Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

TA GrowStream 20 - Аеропонски систем

Цена: 34,360.00ден
 • Код:
  576
 • Тежина:
  27.000 кг

 

TA GrowStream 20  е аеропоничен систем за одгледување на растенија под вештачко осветлување со автоматско воведување на исхрана до корените.

Оваа единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси.

TA GrowStream 20 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

 Капацитет на растението: 20 парчиња

 Димензии: 130х67х44 см

 Ефективен капацитет на резервоарот: 90Л

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.