Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

TA GrowStream 10 - Аеропонски систем

Цена: 20,250.00ден
 • Код:
  575
 • Тежина:
  29.000 кг

Оваа единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси.

TA GrowStream 10 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.
TA GrowStream 10 е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:
Благодарение на својата издолжена форма.  Капацитет на растението: 10 парчиња
  Димензии: 110x46x55 см
  Ефективен капацитет на резервоарот: 50Л

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.