КОШНИЧКА

0 артикла

Dutch Pot Aero 1m2 - аеропонски систем

Цена: 32,890.00ден
  • Код:
    574
  • Тежина:
    15.000 кг

Аеро-хидропонски систем

Исклучително лесен за монтажа и користење аеро-хидропонски систем за 12-60 растенија. Една добра комбинација помеѓу голема саксија и AeroFlo. Исто така лесно може да се трансформира во Dutch Pot Hydro 1m2 низ зимниот период, кога температурите се пониски. Долгите црева, ја хранат секоја сакасија со хранливиот раствор, и дозволува да се менуваат местата на секоја саксија пооделно во секое време.

 

  • размер 120 x 100 x 67 cm
  • големина на резервоар 60L
  • направени од робустна, УВ-заштитена пластика обезбедува брз и стабилен раст,врвен е за цветање и дава одлични жетви

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти