Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

RainForest 2 - хидропонски систем

Цена: 16,770.00ден
 • Код:
  569
 • Тежина:
  5.000 кг

Систем за аеропоника, 15cm саксии за максимум 6 растенија

RainForest 2 е најпосакувана кај земјоделци кои сакаат да растат средни и големи растенија. Прскалката го aeрира растворот на хранливи материи, а потоа нежно го шири преку корените.

Со овој систем доаѓа и подарок - комплет ѓубрива по ваш избор!

RainForest е најновата концепција, разработена и создаденa од General Hydroponics од Калифорнија. Оваа генерација фабрички модули ги нуди сите предности на комплетен систем и ги комбинира во еден уред со сите својства на малите компактни системи. Иновативната центрифугална пумпа создава фина магла од капки, раствор на хранливи материи кој го достигнува секој корен. Големиот капацитет на резервоарот помага да се стабилизираат нивоата на PH и EC.

Размери: 63х63x43cm.

Комплетот содржи:

 • 65 L резервоар
 • прскалка Вортекс
 • капак 6х 15cm гнезда-отвори
 • 6x 15cm мрежести саксии

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.