Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      

Саксија 18L

Цена: 190.00ден
  • Код:
    563

Црна пластична саксија со квадратен профил 30х30 cm

Без подлошка

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.