КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер

Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер

Цена: 2,080.00ден
  • Код:
    559
  • Тежина:
    0.500 кг

Точното отчитување на спроводливоста на сондата е коректно, само кога таа е чиста.

Овој комплет содржи се што е неопходно, за да го оддржите тестерот добро исчистен и да сметате на точни мерења. Го продолжува векот на уредот. Содржи упатства за употреба.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови