КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ MST 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

MST 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 5,500.00ден
 • Код:
  555
 • Тежина:
  6.800 кг

MST 600W е електромагнетно пропусен-регулирачки уред за натриумови и метал-халидни сијалици

Се состои од пригушувач, стартер ("запалка"), кондензатор и управувачка шема.

 

 • Гаранција: 1 година од датата на продажба

 • 230V, 50 Hz;λ>0,9; стартирачки напон 5KV;

 • Кабел до лампата <20m (HPS), <2m (MH);

 • Класа на заштита IP 20;

 • Димензии Д/Ш/В: 29/10/8 cm

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете MST 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Нашите водечки брендови