Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      
Дома АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ ЗАШТИТНИ ОЧИЛА И ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА LUMii® Growroom Glasses - очила со заштитни стакла

LUMii® Growroom Glasses - очила со заштитни стакла

Цена: 870.00ден
  • Код:
    554

 

Очилата LUMii sсе исклучително корисен додаток и се специјално дизајнирани да ги заштитат очите од прекумерна светлина и да го неутрализираат спектралното поместување предизвикано од натриумските ламби.

Поради моќта на светлината и неговиот специфичен спектар, често е тешко да се забележат раните симптоми на дефицит на ѓубрива или појава на паразити. Овие очила го филтрираат портокаловото светло со конвертирање на HPS спектарот во речиси природен спектар . Така можете да ги набљудувате вистинските бои на вашите растенија - лисја, овошје и бои.

Очилата  се неопходен додаток за моментите кога сакате да ги видите вашите растенија во светлиот период без да им наштетите на вашите очи.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.