Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Adjust-A-Wings AVENGER (medium)- рефлектор за сијалица 400W-600W

Adjust-A-Wings AVENGER (medium)- рефлектор за сијалица 400W-600W

Цена: 7,570.00ден
 • Код:
  553
 • Тежина:
  3.100 кг

Adjust-A-Wings е рефлектор од висока класа, снабден со Super Spreader за уште повисока ефективност.

 

Произведен од највисококвалитетни материјали, овој рефлектор носи редица бенефици како за растенијата, така и за градинарите.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ: 

- Два пати повеќе сила и ефективност од други рефлектори на светскиот пазар; 

- Зголемување на површината за одгледување, при секоја сијалица, до 75%; 

- го зголемува производството на сијалицата до 50%; 

- ја намалува топлината, штеди енергија; 

- отпорен на корозија; 

- 97% рефлексија; 

- Стаклено покривало Super Alloy; 

- Регулирачки двојни, параболични рефлектори.

- Големина - 70см х 55см

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови