Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПУМПИ ВОДНИ ПУМПИ HAILEA Hailea HX-8830 - водна пумпа

Hailea HX-8830 - водна пумпа

Цена: 2,660.00ден
 • Код:
  548
 • Тежина:
  1.220 кг

Водна пумпа за инсталирање во или надвор од резервоарот.

 

Високо квалитетно ABS пластично куќиште. Керамичко антикорозиско вратило отпорно на било какви раствори. Погодна за системи со висок притисок.

Погодна е за резервоари 200-300L.

 • Проток: 2900L/h
 • Височнина на воден столб: 2,3m
 • Моќност: 45W
 • Влезно напојување: 220-240V 50Hz
 • Дијаметар на излезот: 25mm
 • Размери: 157×85×104mm
 • наменета за долгорочна употреба
 • Отстранлив филтер - овозможува употреба внатре или надвор од резервоарот
 • двојно изладена вода за брзо отстранување на топлина
 • применливи на сите хидропоника потреби - пумпање, аерација, NFT, филтрација
 • додатоци за сигурно прицврстување во резервоарот

 

Хаилеа е водечки производител на пумпи за вода и системи во сите области на примена. Водните пумпи широко се користат во одгледувањето на земјоделски култури и најчесто се користат во системите за наводнување, резервоари и хидропонски системи.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.