Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПУМПИ ВОДНИ ПУМПИ HAILEA Hailea HX-2500 - водна пумпа

Hailea HX-2500 - водна пумпа

Цена: 950.00ден
 • Код:
  545
 • Тежина:
  0.522 кг

Потопна водна пумпа со висококвалитетно вратило од нерѓосувачки челик, отпорна на било кое растворливо ѓубриво, дури и на морска вода.

 

Високо квалитетно ABS пластично куќиште. Погоден за 30-80L резервоари.

 • Проток: 650L / h
 • Височина на воден столб: 1.3m
 • Моќност: 12W
 • Влезен напон: 220-240V 50Hz
 • Дијаметар на излез: 14.5mm
 • Димензии: 112 × 95 × 105мм
 • вклучува мешалка за аерација на раствори
 • создадени за долгорочна употреба
 • работи добро со ниско ниво на водата во резервоарот
 • НЕМА Вграден регулатор на проток
 • применливи на NFT и потоп и исцедок
 • додатоци за безбедно прицврстување во резервоарот

 

Хаилеа е водечки производител на пумпи за вода и системи во сите области на примена. Водните пумпи широко се користат во одгледувањето на земјоделски култури и најчесто се користат во системите за наводнување, резервоари и хидропонски системи.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.