Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПУМПИ ВОДНИ ПУМПИ HAILEA Hailea HX-800 - водна пумпа

Hailea HX-800 - водна пумпа

Цена: 600.00ден
 • Код:
  543
 • Тежина:
  0.281 кг

Потопна водна пумпа со висококвалитетно вратило од нерѓосувачки челик, отпорна на било кое растворливо ѓубриво, дури и на морска вода.

 

Високо квалитетно ABS пластично куќиште. Погоден за 15-40L резервоари.

 • Проток: 285L / h
 • висина на воден столб: 0.5m
 • Моќност: 3W
 • Влезен напон: 220-240V 50Hz
 • Излезен дијаметар: 9mm
 • Димензии: 55 × 65 × 80мм
 • создаден за долгорочна употреба, добро функционира со ниско ниво на водата во резервоарот
 • вграден регулатор на проток
 • применливи на NFT и потоп и исцедок
 • додатоци за безбедно прицврстување во резервоарот

 

Водните пумпи се користат во земјоделските култури, најчесто се користат во системите за наводнување, резервоари и хидропонски системи.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.