Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА GIB HCL- PRO 300ml - течност за чистење на pH тестери

GIB HCL- PRO 300ml - течност за чистење на pH тестери

Цена: 625.00ден
 • Код:
  540
 • Тежина:
  0.300 кг

Правилното чистење и чување е исклучително важно, ако сакате да отчитувате точни резултати со тестерот.

Ако сондата е дури малку загадена, тоа влијае на точноста на мерењето. Чистењето на pH метарот всушност е доста лесна задача, која што освен што ја оддржува точноста, го продолжува векот на траење на уредот.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.