КОШНИЧКА

0 артикла

CO2 test kit - тест за CO2

Цена: 1,110.00ден
  • Код:
    538

Active air CO2 test kit, претставува комплет за две мерења на нивото на СО2, кое го добиваат вашите растенија.

 

Упатство за употреба:

  1. На почетокот, шприцот треба да биде празен (0 кубни см). Примерокот треба да се земе од воздухот околу растенијата. -Повлечете го клипот до 100 кубици.
  2. Ставете ја гумената заптивка на шприцот. Внимателно скршете ги заоблените краеви на мерната цевка. Прицврстете го шприцот на тестот, следејќи ја насоката на иглата што укажува на шприцот.
  3. Издишување околу 1 минута
  4. Мерната цевка ќе ги прочита читањата во виолетова боја. Точката каде повторно станува бела е читањето PPM (делови за милион).
  5. Оптималното ниво за растенијата е 1200-1500 PPM. Вредностите над 3000 PPM се неприфатливи за растенијата и луѓето.
  6. Зачувајте го шприцот по употреба, погодно е за мерење на течни ѓубрива.
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете CO2 test kit - тест за CO2 или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови