Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 400W "GROW 400W" - комплет осветлување за оранжерија

"GROW 400W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 7,295.00ден
 • Код:
  535
 • Тежина:
  4.315 кг

Комплетот "GROW 400W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Solux 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи
- Stucco Рефлектор
-
MH GROW 400W - метал-халидна сијалица за раст
(Во овој комплет не е вклучен кабел)

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови