Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Multiflow - хидропонски систем

Цена: 72,600.00ден
 • Код:
  534
 • Тежина:
  10.000 кг

Хидропонските системи  Multiflow се целосно автоматизирани хидропонски системи кои се исклучително ефикасни.

Multi-Flow Flood и Drain System заменува многу рачна работа во растењето, сè што треба да направите е да го задржите резервоарот полн со свеж хранлив раствор и да ја менувате водата секоја недела, системот ќе се грижи за сè друго. Работи со главната кофа за автоматизација на вашиот циклус на наводнување и одвод на вода. Главната кофа има внатрешни два лебдечки прекинувачи кога тајмерот е вклучен за автоматски да ги наполни сите садови во системот и прекинувачите го спречуваат прелевањето и потоа го испразнуваат системот назад во резервоарот.

The Multi-Flow Flood и Drain системите вклучуваат 

- Главна кофа - контролер 
- резервоар
- Затворени саксии со дренажни дупки 
- Отворени саксии 
- сите потребни цевководи и фитинзи 
- Системот НЕ вклучува тацни за саксиите, иако тие се прикажани на сликата. Тие се продаваат одделно.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.