Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox XXL /240x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox XXL /240x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 27,640.00ден
 • Код:
  533
 • Тежина:
  24.000 кг

HomeBox XXL верзијата е предодредена за сите оние, кои умеат да мислат на широко!

 

 • Homebox XXL ви дава лесен достап до вашите растенија од сите страни!
 • Homebox XXL има сосема нова концепција што дозволува еден човек да го зглоби без потешкотии!
 • Прашање на минути е да го зглобите и да добиете чудесна внатрешна средина  за вашите растенија.
 • Сите делови се за многукратна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст  и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завршува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворена е практички светлоиздржлива
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржлива и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

 • Димензии: 240x120x200cm
 • Површина: 2,9 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 2x600W HPS
 • Макс. оптоварување: 2x50кг.
 • Препорачлива вентилација: 670 м3
 • Број на врати: 2

Најпродавани

Нашите водечки брендови