Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX MODULAR Homebox Modular - гроубокс за одгледување на растенија

Homebox Modular - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 18,880.00ден
 • Код:
  18930
 • Тежина:
  15.000 кг

Овој модел ви овозможува одлична можност да го оптимизирате внатрешниот простор, сообразно своите потреби и лични барања.

 

Можат да се прикрепат стабилно еден кон друг, образувајќи единствени консолидирани системи.

Предности:
- Иновативна модуларна гама се засновува на принципот на градивниот елемент
- Безброен распоред от на форми, можна со 3 серии
- 3 базични избора, можат да формираат буквално секаква гоемина
- Ниска цена за поголеми единици
- Индивидуално взаемно заменливи и растегателни без никакви проблеми 
- Врати, отвори и отвори точно таму, каде имате потреба од нив
- Се нуди во една височина

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Основно содржи:

1 х столб № 1
1 х столб № 4
1 х столб № 5
2 х столб № 6
1 х прстен на покривот № 7
2 х велкро конектор № 8
1 х база на катови № 9
1 х покрив No. 10
1 х потпорен покривен столб № 11