КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox L /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox L /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 13,450.00ден
 • Код:
  531
 • Тежина:
  11.000 кг

Homebox L претставува најдобрата средина за успешен принос.

 

Гоелмината е идеална за да ги задоволи потребите на едно семејство со билки и зеленчуци за цела година. Пријатно и лесно е да се работи со него. Саксиите можат да бидат поставени директно врз водоодржливиот под. Исто така може да биде сврзан надворешен резервоар.

 • Компактната гоелмина на Homebox L (100 х 100 х 200 см) го прават удобен дури за најтесните простори.
 • Спакуван е со димензии 110 х 38 х 10см и тежина 12 кг. ,кое што го прави лесен за достава и транспорт.
 • Користењето на Homebox L со препорачената опрема им дава на вашите растенија прекрасно место за развој.
 • Сите делови се за многократна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворен е практички светлоиздржлив
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржливо и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HomeBox L /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 • Димензии: 100x100x200cm
 • Површина: 1,0 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 400W HPS или CFL
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 345 м3
 • Број на врати: 1
 
Соодветни комплети за осветлување можете да разгледате тука

Нашите водечки брендови