Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox S /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox S /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 10,000.00ден
 • Код:
  530
 • Тежина:
  8.000 кг

Homebox S е точно за тој тип клиенти, кои сметаат дека Homebox L е преголем, а Homebox XS е премал.

 

Особено одговара за растенија, отгледувани во домашна средина или како простор за одгледување на растенија. Мал е, лесен и многу компактен. Homebox S ја нуди најдобрата почетна средина за љубителите на растенија, кои располагаат со ограничен буџет, но не би сакале да прават компромиси со квалитетот.

 • Сите делови се за многукратна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворен е практички светлоиздржлив
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржливо и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

 • Димензии: 80x80x160cm
 • Површина 0,6 (м2)
 • Препорачливо осветлувањее: 250W HPS или CFL
 • Макс. оптеретување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 180 м3
 • Број на врати: 1