Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC CloneBox White View /125x65x120cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

CloneBox White View /125x65x120cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 18,160.00ден
 • Код:
  529
 • Тежина:
  21.000 кг

Clone Box може да биде трансформиран уште во mother-box со посредство на отстранувањето на преградите, што дава простор за засадување на нови растенија.

 

Clone-box има два, или три подвижни рафта, што овозможува доволно можности за дополнителен обем. После долги тестови ние ја откривме перфектната комбинација за изработка на материјал за Homebox, кој не штети на здравјето на нашите клиенти. Се состои од три пласта: полиамид – за издржливост, полиетилен - светлоотпореност и бело PE – осигурува максимална рефлексивност и е лесно за чистење.

- Високо-технолошки дизајн и проектирање
- Основа за успешно и сигурно одгледување
- Солиден материјал, кој осигурува долгогодишна употреба
- Обновување на делови
- Дополнително топлоотпорно и водоотпорно дно
- надворешни и внатрешни цевки
- Вентилациски отвори
- Грубо надворешно платно
- Полна и рефлекснa PE потплата
- Метална структура и прецизност на рабовите
- Еднаш затворена е потполно изолирана
- Издржливоста на висококвалитетните патенти се заштитена марка на Homebox производите

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

 • Димензии: 125x65x120cm
 • Површина 0,8 (м2)
 • Препорачливо, осветлување: 120 cm T5 tubes или CFL
 • Макс. оптоварување: 3x70кг.
 • Препорачлива вентилација: 180 м3
 • Број на врати: 1
   

Најпродавани

Нашите водечки брендови