КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox XL /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox XL /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 14,700.00ден
 • Код:
  527
 • Тежина:
  13.000 кг

Homebox XL би можел да најде место во секој дом со своите универзални димензии: 1,2m x 1,2m x 2m.

 

Разработен е за времето на брзиот развој на системите за внатрешно одгледување и е скоро на половина на димензиите на класичната Homebox верзија.

 • Сите делови се за многократна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се сo високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворена е практички светлоиздржлива
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржлива и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HomeBox XL /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 • Димензии: 120x120x200cm
 • Површина: 1,4 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 1бр х 600W HPS
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорчлива вентилација: 420 м3
 • Број на врати: 1
 
може да се видат соодветни комплети за осветлување тук и тука.