Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox 1.8 /100x100x180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox 1.8 /100x100x180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 12,620.00ден
 • Код:
  526
 • Тежина:
  11.000 кг

HomeBox 1.8 е еден од најуниверзалните модели на брендот, поради големиот избор од специфични потреби кои ги покрива.

 

Одличен избор, како за почетници, така и за напреднати одгледувачи.

 • Сите делови се за многократна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворен е практички светлоиздржлив
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржливо и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 • Димензии: 100x100x180cm
 • Површина 1,0 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 1бр. х 400W HPS или CFL
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорлива вентилација: 345 м3
 • Број на врати: 1
соодветни комплети за осветлување можете да разгледате тука