КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox XS /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледуавње на растенија

HomeBox XS /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледуавње на растенија

Цена: 7,960.00ден
 • Код:
  525
 • Тежина:
  6.000 кг

Мал, компактен и лесен.

 

Овој мини дизајн на Homebox XS е создаден за градинари со специфични потреби и барања. Homebox XS е идеален за почетници.

 • Homebox XS пристига во мала, компактна кутија со лесни инструкции за следење и неговото целсоно склопување одзема едвај неколку минути. Висококвалитетените материјали гарантираат долговечност
 • Сите делови се за многократна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти за лесен достап
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворен е практички светлоиздржлив
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржливо и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HomeBox XS /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледуавње на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 • Димензии: 60x60x120cm
 • Површина: 0,4 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 150W или 200W CFL, или 250W HPS 
 • Макс. натоварување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 120 м3
 • Број на врати: 1
 

Нашите водечки брендови