Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ATAMI ЗА КОРЕН ATA Rootfast 500ml - стимулатор за корен

ATA Rootfast 500ml - стимулатор за корен

Цена: 860.00ден
 • Код:
  521
 • Тежина:
  0.600 кг

Ata Rootfast е 100% органски, ефективен стимулатор на кореновиот систем, кој што му дава исклучителен отпор на растението на негативни влијанија. 

Применлив во било која растечка средина. Производот е добиен од кафеави алги (Laminara Digitata од фам.Laminaraceae) и амониум фосфат.

N-P-K вредност:1-6-1

 

Кореновите стимулатори помагаат за подобар и побрз развој на кореновиот систем. Кореновите се најважните делови од растението кои се одговорни за апсорција на хранливи материи. Добриот коренов стимулатор ја одржува кореновата зона здрава и чиста преку целиот животен циклус.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на користење: Со секое наводнување на растенијата во првите недели од растот

Дозирање: (1:1000) 1 ml на 1 литар вода.